Η εταιρεία

  -  Η εταιρεία

Σχετικά με μας

Αγαπώ την δημιουργία και τα χρώματα!

Όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να φτιάξω κάποια προσωποποιημένα δώρα για τους αγαπημένους μου φίλους, η έκπληξη και ο ενθουσιασμός τους καθώς και του παραλήπτη του δώρου ήταν πραγματικά απρόσμενος. Με βοήθησε και ότι στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει μαθήματα ελεύθερου σχεδίου με μολύβι και με κάρβουνο.

Μετά και από την παρότρυνση φίλων μου, σκέφτηκα ότι αφού αγαπώ πάρα πολύ να δημιουργώ γιατί να μην μοιραστώ αυτήν μου την αγάπη και με περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν και μπορούν να διακρίνουν το ιδιαίτερο και προσωποποιημένο χειροποίητο δώρο.

Σιγά – σιγά και με προσεκτικά βήματα και πάρα πολύ δουλειά, έφτιαξα το πρώτο μου e-shop στην πλατφόρμα του Etsy, η οποία είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα χειροποίητων δημιουργιών, και από εκεί και μετά ακολούθησε το δικό μου e-shop, το “Gift Stories”.

Μέσα σε αυτήν την δημιουργική περίοδο, ξεκίνησα να ζωγραφίζω μοναδικά καπέλα γνήσια Παναμά αλλά και καπέλα ελληνικής παραγωγής που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παγκοσμίως γνωστά Panama Hats. Τα καπέλα μου είναι εμπνευσμένα περισσότερο από την Ελλάδα, και γι’ αυτό το λόγο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στο εξωτερικό. Η παρουσία μου στην Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο του 2020, στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση χειροποίητων δημιουργιών παγκοσμίως, “Retail Renaissance, NY NOW” Javits Center, ήταν μια μοναδική ευκαιρία παρουσίασης των καπέλων μου.

Όλα τα προϊόντα μου είναι χειροποίητα και κατά βάση προσωποποιημένα. Ζωγραφίζονται και στολίζονται εξ ολοκλήρου στο χέρι, αποκλειστικά για εσάς και ελπίζω να σας ταξιδεύουν εκεί που η ενέργεια της δικής μου ψυχής μετουσιώνεται σε τέχνη. Με κύρια συστατικά την αγάπη, την εμμονή στην λεπτομέρεια, το χρώμα και την αστείρευτη φαντασία μου, δημιουργώ το δικό σας ξεχωριστό χειροποίητο δώρο, σε ότι concept επιθυμείτε, κατόπιν παραγγελίας.

Εμπνευσμένα είδη δώρων που μπορούν να καλύψουν κάθε είδους περίσταση και πρωτότυπα είδη διακόσμησης για οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Προτάσεις για διακόσμηση γάμων και βαπτίσεων που δίνουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε όλες τις ειδικές και προσωπικές σας εκδηλώσεις.

♥ Ζωγραφισμένα καπέλα Παναμά.

♥ Εποχιακές δημιουργίες: γούρια, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια, διακοσμητικά, πασχαλινές δημιουργίες & λαμπάδες.

♥ Μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας.

♥ Προτάσεις δώρων για γέννηση, βάπτιση, γάμο, ορκωμοσία.

♥ Ιδιαίτερες μπομπονιέρες για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας.

♥ Μοναδικά προσκλητήρια γάμου και βάπτισης, βαπτιστικά σετ, ζωγραφισμένα ευχολόγια, στολισμούς.

 

Η φράση που μας εκφράζει είναι:

Make handmade |Give Handmade > Live Handmade

Νέα αναζήτηση:

Πλητρολογήστε τον όρο αναζήτησης και πατήστε enter.
Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X